The best for the best, Amanda Jenssen

Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) håller en hög klass och jag har därför gett den här bloggen en makeover, så den åtminstone närmat sig Amandas nivå en liten smula. Den nya designen tycker jag passar bätttre än den gamla beige med flygfoto på smog och motorvägar. Bloggverktyget är som det är och ibland kommer den gamla designen tillbaka, men det är väl smällar man får ta.

Jag funderade på att göra någon form av amandaportal. Det enklaste är att göra sin egen amandofila portal i Bloggkoll.com, så slipper man återuppfinna hjulet. Där ser man alla nya inlägg från de amandofila bloggar man vill se nya inlägg från. Testa Bloggkoll om du inte redan gjort det, den spar otroligt mycket tid om man vill hålla koll på cyberrymden.

Jag publicerar istället en (manuellt skriven) lista med aktiva amandofila bloggar och deras senaste inlägg.  Där finns även sökmotorer och andra länkar, som jag inte kan leva utan. Plus naturligtvis Amandas alla officiella webbplatser. Välj Amanda Kollen i Amanda Meny.

I Amanda Meny har jag även lagt in länkar, i första hand för nyblivna amandofiler och nya besökare. Där finns tex uppdaterade fakta om Amanda Jenssens, videor jag rekommenderar och de av mina egna texter, som jag är mest nöjd med.

Jag hoppas ni uppskattar dessa förändringar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0