Det var steg ett, Amanda Jenssen!

Sommaren är kanske inte slut ännu, men för Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) är sommarturnén slut. Höstturnén börjar på The Tivoli i Helsingborg om drygt en månad, den sjunde oktober. Fram till dess ska Amanda hinna med en semesterresa till solen och ett par veckors ledighet / låtskrivande. Andra gamla idoldeltagare berättar idag i pressen hur slut de var efter sin första turné och att det tog länge innan de återhämtade sig. Amanda Jenssen lägger in tvåan och åker på ytterligare en turné istället!

Ska vi vara oroliga för att Amanda överanstränger sig? För kreativa människor som Amanda är specialintresset som en drog och de blir inte trötta av att hålla på mycket. Jag känner en hacker som satt vid datorn oavbrutet under sjuttio timmar. Sedan gick han och bytte skjorta. Någon som blev tvingad att jobba så mycket med något de tyckte var  tråkigt skulle väl kollapsa.

Sommarturnén avslutades i Eksjö och de som var där säger det var en värdig avslutning. De klipp som lagts upp på Youtube (se bla tidigare inlägg) tyder på att det var fullt ös och att musikerna visade sig från sin allra bästa sida. Jag har skrivit att My Raspberry Man blivit jazzig under sommaren, i Eksjö var den rockig också!

Här finns en rapport från Emelie, som var på plats i Eksjö:
http://amandaismen.blogspot.com/2008/08/rapport-frn-eksj.html

För övrigt kommer det livemusik från Amanda Jenssens sommarturné i P3 Live 21.30 ikväll:
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/index.asp?programID=2663

Kommentarer
Postat av: Sasty

Nu blev det lite fel, Krook. Helsingborgsspelningen är 7 november och inget annat, och turnépremiären är den 18 oktober i Karlskoga. 46 Amandalösa dagar till dess. Räknar dock med att effekten av dopaminchocken i Eksjö ska räcka hela vägen dit.2008-09-01 @ 21:50:38
Postat av: Roger Krook

Sasty: Tack för påpekandet! Det har funnits lite olika bud om datumen, men jag ska väl köra med Livenations hemsida tills vidare. Lägger upp en länk dit också, synd om folk bokar in datum som inte finns!

2008-09-02 @ 15:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0