Amanda Jenssens konsertdatum

Det har funnits lite olika bud om datumen för den höstturné, som Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) ska göra. Datum och plats för turnéns start, som jag skrev igår, stämmer nog inte. Konsertbokaren Livenation bör rimligtvis ha rätt datum, så i fortsättningen kör jag med dem. Jag lägger även upp en länk dit i amandamenyn på bloggens förstasida.

Glöm allt ni hört, enligt Live Nations hemsida börjar höstturnén lördag 18 oktober (2008-10-18) på Statt, Alfred Nobels Torg 1,  Karlskoga. Klockslaget är i skrivande stund inte bestämt.

Kolla själv här:
http://www.livenation.se/event/getEvent/eventId/336103

Innan dess gör Amanda en spelning i Lund, nu på torsdag den 4 september. Kolla själv här:
http://www.livenation.se/event/getEvent/eventId/336592

Har du hört talas om en spelning i Scandinavium, som ska äga rum i september? Den existerar troligen, men är sluten och man kan inte köpa biljetter dit.

I vår föränderliga värld händer det att konserter flyttas, ställs in eller tillkommer, så håll ögonen öppna. (Annars ser du inget.) Många hoppas nog tex att Amanda ska göra någon spelning i norra delen av Sverige. Den som lever får se.

Livenation sök på Amanda Jenssen
http://www.livenation.se/search/intermediateSearch/searchstring/amanda%20jenssen/

Det är alltid roligt att försöka lista ut var kommande spelningar ska vara. Ofta har sådant detektivarbete gett oss datum och platser innan detta meddelats officiellt. Men tänk på att det alltid innebär en risk att boka in resa, hundvakt osv, för en konsert som inte bekräftats av arrangören.

Ett annat tips är åldersgränser. I princip är det alltid 13 år, pga den nya (2005) lagstiftningen om buller. Den som är 13-17 år kanske bara släpps in i förälders sällskap. Om det serveras rusdrycker är åldersgränsen troligen minst 18 år, men kan vara 20 eller högre. På nattklubbar kan det vara krav på vårdad klädsel, så gardera genom att komma i frack och hög hatt. Fungerar även för damer, se bara på Marlene Dietrich!

Ett sista tips är att boka biljetter direkt när de släpps. I internets tidevarv bokar många tidigt och väntar man kan de bästa platserna ha gått åt. Går det inte att välja plats (stol) via Internet, prova att ringa istället om du vill ha en speciell plats.

Slut i rutan.

Kommentarer
Postat av: Sasty

Spelningen i Lund på torsdag och i Göteborg på lördag stämmer ju överens med vad som tidigare stod på Svens (saxofonistens) Myspace och då dessa datum inte fanns med på Livenation först utgick jag (och säkert många andra) för att det var ett internt event. Sedan dyker de plötsligt upp på Livenation bara några dagar i förväg fast med klen information. Skumt. Undrar om de får någon publik till spelningarna...?Planerar Krook att dyka upp på Chinateatern då? Jag tyckte att jag högg på biljetterna ganska snabbt men fick "bara" plats på tredje raden.

2008-09-02 @ 23:27:01
Postat av: Roger Krook

Sasty: Ja, konsertdatumen är inte helt lätta att förstå sig på, men man får väl lita på Livenation, där det tom går att boka biljetter.Om jag fick välja skulle jag naturligtvis sitta på första raden på Chinateatern (eller någon annan rad), men just nu verkar det inte som om jag kan gå dit överhuvudtaget. Men jag litar på att Amanda får en lång karriär och det finns paketresor till Carnegie Hall. (Bilden på Amanda Jenssen Arkivet (när bloggverktyget behagar visa den)är utsikten från Carnegie Halls scen.) :)

2008-09-03 @ 11:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0