Sista spiken i FRA-lagens kista

Om någon har trott att FRA-lagen inte är något att bråka om, så torde det här inlägget av forskare och specialister göra slut på den vanföreställningen en gång för alla. Signalspaning är inte i första hand kryptoanalys eller avlyssning, det är att se hur informationen, krypterad eller okrypterad går. Under kalla kriget var ökad aktivitet (eller radiotystnad) i de sovjetiska östersjöhamnarna mardrömmen - då var en invasion av Sverige kanske på gång.

Specialisterna förklarar den civila motsvarigheten, sociogrammet. Det intressanta är hur, var, när och med vilka varje individ kommunicerar. Om själva informationen som överförs är krypterad eller ej spelar mindre roll. När vi lever våra liv via Internet är det möjligt att kartlägga oss in i minsta detalj genom att se vad vi kopplar upp oss mot. Man kan även samla in elektroniska fotspår i form av betalningar, beställningar, inlägg, kommentarer osv. Till slut vet FRA mer om dig än du själv vet. Denna profil kan sedan jämföras med profilen för skattefuskare, valutahandlare, konspiratör, spion, terrorist osv.

Signalspaningen, som blivit möjlig genom FRA-lagen, är alltså i första hand kartläggning, inte avlyssning. Förstod politikerna som röstade ja allt det här?

Läs det omskakande inlägget här:

2008-09-03 Dagens Nyheter FRA-lagen medför massiv kartläggning av oskyldiga
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=823492

Till råga på allt snackar EU samtidigt om att registrera och övervaka bloggar. Tanken är att bloggarnas åsikter ska registreras och att det ska bli omöjligt att blogga anonymt. Blir nästa folkliga resning mot detta vansinniga förslag?

2008-09-02 Expressen Blogg-lag om åsikter får stark kritik
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1286749/blogg-lag-om-asikter-far-stark-kritik


I WILL GIVE UP MY FREEDOM WHEN THEY PRY IT FROM MY COLD DEAD FINGERS


Kommentarer
Postat av: MikeFra syftar till ett paket som tillsamans med Rfid chippning , kameror mobiltelefoner mm och dyl ska hålla koll på varenda invånare.För att inte tala om vad som pågått i Usa och Eu hand i hand med Fra syftet.

'Staten börjar bli en skrämmande maskin och jag tror att vi måste kollektivt sätta stop för denna livsfarliga utveckling innan det är försent och det går överstyr,, vilket det lär göra och lär bara vara en tidsfråga.Man lägger ju fram fashismens drömverktyg.Därutöver bör vi ochså fråga oss vad mer som pågår nu när det visar sig att staten inte har rent mjöl i påsen och syftena med Fra skiftar oftare än vad fhurern reinfeldt ändrar retorik gällande Fra.

Som ex Rfid Chippning mm.Fra var begravd så fort den ens kom upp på tal.Så många skandaler nu ,, regeringen gjort bort sig för mycket och kan inte göras ogjort ,politiskt självmord Ala kamikaze och förtroendet för partierna som deltog i ja röstningen som bortblåst.Sa man ja till en fashism där staten går emot folkets vilja i att med man röstade ja " kan man ju fråga sig"Med tanke på allt detta och allt övervaknings integritetskydd osv osv så skrämmer det mig och se att mer än hälften av politikerna röstade igenom Fra som det var i början utan tillägg och tyckte det var ok.Och nu i efterhand visar det sig att det i själva verket handlar om massavlyssning där varje medborgare anses vara en potentiell terrorist.OJOJOJ Bara där har vi en rejäl lögn som nästan skulle kunna förtjäna en Dynamex smällare utanför någon galenpannas till beslutsfattares dörr.Så med andra ord så har utvecklingen minst sagt varit oroande och katastrofal.Det finns ett ordspråk.Se upp för den som inget att förlora har.Man skapar terrorism genom kromokratisk urskilljning av invånaren där individer i olika samhällsklasser ytterligare ska klassindelas och hierarkin stärks vilket i sin tur leder till mer lidande för dom på botten av pyramidenmeftersom dom utnyttjas och står för hela kalaset

(Boskapen & skattebetalaren).Hela systemet är baserat på lögn med ett gott ansikte utått.Folks liv bestämms redan av tjänstemäns omdömesnotarier som i sin tur avgörs beroende på personens humör uppfattning osv osv.Det hamnar i Rfid chippet det kan du räkna med.Du förstår om alla länder gemmensamt samarbetar med att terrorklassa samhällskritiska individer blir det mycket lättare och ta kol på dem genom att skicka informationen vidare till nästa instans utomlands när du semestrar exempelvis.En favo hos underättelsetjänsterna är att ta chansen och bli av med kritikern utomlands.Lättare och fly brottsplatsen och är man tränad till att gömma bevis efter ett mord så är det desstå enklare, Och vips är man hemma i sverige igen några timmar efter mordet.Lycka till och fånga den agenten lokala polisen.Dock finns klantiga agenter som mupparna i paris som mördade kritiker åt irans räkning någon gång under 60-70 talet och synligt sprang omkring på gatorna och skar folk med kniv osv osv.Fast desstå bättre om detta kan ske i en bannanrepublik.Menar man begraver inte sjuka djur på egen åker.Men allt detta ser ut och vara Old school nu.

I england stack man ner folk med förgiftade paraplyspetsar så sent som 60 talet.All denna övervakning förenklar avsevärt för dessa mörka element att tysta kritiker.Menar man kan ha koll på vart du ska resa , hur , när osv osv osv.Dessutom kan massa godis postas i Rfid chippen som låter underättelsetjänserna dela på varandras uppgifter nu när dom samarbetar "Så man kan mörda åt varandra och slipper skugga folk"Biometrisk data därtill = Mera godis eftersom det tillåter ditt ansikte avscannas mot en datorbas i övervakningskameror så man digitalt kan fställa personens identitet, utöver Fra moviltelefon Gps Dna Lissabonföredraget osv osv.I själva verket är Rfid chippen och Biometrisk dator en digital tatuering som ett fingeravtryck.Så alla ska märkas.Hmmm låter lite för mycket som en 666 plan som det står skrivet i bibeln vilket jag tror alla känner igen vid detta laget.Och den salige vägrar att märkas.http://www.youtube.com/watch?v=1ZMr-yggfCc

2008-09-03 @ 18:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0