Amanda Jenssen + Snoop Dogg

Att Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) var på konserten med Snoop Dogg är helt klockrent. The best for the best. Ännu en gång måste jag hylla Amandas musiksmak, Snoop är i princip den enda rapparen jag gillar.

Snoop sticker ut hakan och provocerar, men det är ju liksom hela konceptet. Hans gangsterbudskap uppfattar åtminstone jag som en parodi på ghettotraditionen med The Book, som beskriver hur en hallick ska förtrycka sina prostituerade. Om Snoop rökt marijuana på ett svenskt hotellrum, så finns det å andra sidan folkkära svenska artister som gått på kokain och heroin. Artister som Elvis, Johnny Cash, Hank Williams och många andra var missbrukare. Bessie Smith rökte så mycket marijuana i studion att grannarna klagade, men få skulle komma på idén att bojkotta henne för den sakens skull.

Nu är det bara att vänta på vimmelbilder från Berns. Under tiden kan vi flukta in Bilddagboken 2 september. "Så orimligt att se snoop dog på berns, men samtidigt, ack så rätt.." skriver Amanda Jenssen.

http://amandajenssen.bilddagboken.se/p/main.html


INSTÄLLD KONSERT?

Den något mystiska konserten i Lund i morgon tycks ha gått upp i rök. Den är i alla fall inte kvar på Livenations hemsida i skrivande stund. Kolla själv, innan du bestämmer dig för det ena eller det andra! Se mina länkar till Livenation i Amanda Meny eller Amanda Portalen. Observera att man måste klicka på "visa alla" för att få se alla spelningar, vilket kan vara lite lurigt.

Kommentarer
Postat av: Emmy

Angående spelningen i Lund som gick upp i rök: Jag frågade bokningsansvariga på AF-borgen om Amandaspelningen var till för allmänheten, vilket den inte var. Bokningsansvariga kontaktade därmed omedelbart Live Nation och krävde att de tog bort morgondagens datum ur spelningsvyn.Då återstår det att se hur det är med spelningen i Göteborg på lördag.

2008-09-03 @ 13:54:30
URL: http://emiliekilstrom.blogg.se/
Postat av: Roger Krook

Emmy: Tack för klargörandet. Ja, man kunde nästan misstänka att det var på det viset. Spelningen i Göteborg kom också upp med misstänkt kort varsel, så vi får väl se vad som händer med den. Men i princip finns det väl inget alternativ till att lita på Amandas officiella turnéarrangör?

2008-09-03 @ 15:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0