Farorna med amandofili

Amandofili är ett tillstånd av kärlek till Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen). Jag har verkligen försökt komma på negativa sidor med amandofili, men det här blir ett ovanligt kort och innehållslöst inlägg.

Det negativa är väl i så fall att andra kan tycka man är goofig i huvet, ding i skallen, slask i tomaten, pundig i pallet eller rent av tiltad i kolan. Åtminstone om man har uppnått fullvuxen ålder. Frågan är dock: Hur mycket ska man bry sig om vad andra tycker?

För att ta ett exempel: I en undersökning frågade man folk vad som var de värsta tänkbara egenskaperna hos en granne. Svarade de att mardrömsgrannen söp, slogs, skrek, bankade och spelade musik på full volle dygnet runt? Nej.

Det allra värsta var grannar som inte hälsade. På andra plats kom grannar som hälsade utan att le.

Min polare Jerry var hatad i hela kvarteret, trots att han var glad, snäll och alltid hälsade. Hans brott? Han hade för långt gräs i sin trädgård. (Jerry klippte inte gräset, han flyttade.)

Min slutsats: Don¨t try to get a certificate from an idiot. Låt inte idioter avgöra om du är okej eller inte. Säg bara ja till din amandofili. Om några vänner lämnar dig av den anledningen, så var de inget att ha. Var dig själv och förhandla inte med dem som har problem med det.

Men det där sista har jag nog inte hittat på själv...

Med amandofila hälsningar

Roger Krook
Amanda-evangelist

Kommentarer
Postat av: Sasty

Om jag ska komma på någon mer negativ aspekt så är det väl att det kostar pengar (i varje fall om man turnerar runt Sverige och går på spelningar) och konsumerar en massa tid som borde ha lagt på annat...men annars har du ringat in det rätt bra.Själv har jag fått utstå visst hån och bekymrade kommentarer, men alla som känner mig väl och bryr sig om mig kan se att 2008 års version av Sasty är betydligt gladare än 2007 års. Och därmed är det, i allt väsentligt, fine. Folk kanske inte förstår, men låter mig hållas.

2008-10-29 @ 23:44:33
Postat av: Roger Krook

Sasty: Visst kostar det pengar att åka landet runt och gå på konserter. Men om man nu ändå konsumerar, så kan man väl konsumera det man gillar bäst?Om du är så mycket gladare, så andra kan se det på utsidan, så är väl allt jätte-jättebra! :) Man lever bara en gång och då vore det dumt att lägga den dyrbara tiden på att få ett godkännande från idioter. ;)2008-10-30 @ 14:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0